Panta FAST

Panta alla FAST-förpackningar med Bower

I januari 2022 ingick vi ett samarbete med Bower, en digital plattform med tillhörande app som gör det enkelt att återvinna alla möjliga slags förpackningar med pant. Detta innebär att du nu kan panta alla förpackningar från FAST.  Du får pantpengar och kuponger när du scannar den tomma förpackningen och återvinner den på återvinningsstationen eller miljörummet.
Ett proffs pantar. Helt enkelt.Panta med Bower - Panta allt, belöna dig själv!
Den svenskutvecklade återvinningsappen Bower gör det möjligt att panta alla typer av konsumentförpackning på Sveriges 5000 ordinarie återvinningsstationer och tjäna pengar, poäng och rabatter eller donera till ett välgörande ändamål.
Samarbetet innebär att kunder kommer att kunna panta alla förpackningar från hela FASTs sortiment som säljs i Sverige.
Återvinningsappen Bower lanserade 2019 en världsunik lösning som gör det möjligt att panta alla typer av förpackningar med hjälp av mobilen
FAST är först ut i byggbranschen med pant på förpackningar!

Hur laddar jag ner appen?
Ladda ner Bower appen och registrera dig via QR-koden på vårt butiksmaterial eller ladda ner den via Appstore eller Google play.


Hur pantar jag?
Skanna och sortera dina förpackningar hemma.

Alla FASTs förpackningar med en streckkod går att panta med Bower-appen! Du skannar enkelt streckkoden på förpackningen och får pantvärdet - poäng eller pengar - direkt i mobilen när du tar med dig dina förpackningar till återvinningsstationen.

Gå till din närmsta återvinningsstation.
Hitta din närmaste återvinningsstation i Bower-appen - eller registrera din egen! Du kan panta överallt där det är tillåtet att återvinna, dvs även vid kvarterets eget miljörum, villans flerfackskärl eller, som i vissa kommuner, med dina egna optibags.
Bekräfta att du är där och bli belönad.
Väl vid återvinningsstationen blir du ombedd att bekräfta att du är där och att du har tagit med dina förpackningar. När du har gjort det och kastat dina förpackningar i rätt behållare får du pantvärdet för allt du har skannat hemma.

Läs mer här